VOGUE napszemüvegek 2011-KATE MOSS - PINK LADY.hu - Beauty & Fashion Magazin - Az Igazán Nőknek -

Friss : Facebook

Kapcsolat, Médiaajánlat

VOGUE napszemüvegek 2011-KATE MOSS0 Komment

admin
2011 jún 09 ; 3:18du.

Megosztás a Facebook-on

A VOGUE EYEWEAR 2011 TAVASZI/NYÁRI NAPSZEMÜVEG- ÉS SZEMÜVEGKERET KOLLEKCIÓJA

-  napszemüveg divat 2011 -

- Milánó, 2010. szeptember – A divat olyan kaland, melynek élvezetéhez némi iróniára is szükségünk lesz.

VOGUE napszemüveg divat 2011A Vogue Eyewear az 1970-es évek óta kimondottan a dinamikus és kíváncsi fiatal nők számára tervez szemüvegkereteket és napszemüvegeket, akik szeretik a divatot és örömmel próbálnak ki különböző stílusokat. A divat kedvelői közül a leglelkesebbek azonnal átveszik a legújabb trendeket, és olyan sokarcú, minden másnál látványosabb, csillogóbb stílusra törekszenek, mely egyszerre ironikus és örömteli. Azért választják a Vogue Eyewear napszemüvegeit és szemüvegkereteit, hogy segítségükkel minden életkedvüket beleadva, elegánsan élhessenek napjaink korszelleme szerint, de közben hátrakacsinthassanak a letűnt korok stílusaira is, hogy spontán és eredeti módon értelmezzék újra azokat. A Vogue Eyewear ezekre a nőkre gondolt, amikor ráhangolódott a mai trendek fiatalos és városias stílusára, de eközben egy másodpercre sem tévesztette szem elől saját védjegyének számító eleganciáját és kifinomultságát. Az új tavaszi/nyári kollekcióban az 1980-as évek elragadó vonalai köszönnek vissza és nőiesen, kacéran értelmezi újra a napjaink modern, csillogó szellemét tükröző stílust. A feledhetetlen nyolcvanas évek összetett, visszafogottságtól mentes stílusára jellemző széles formákat és filmnyomott mintákat könnyed, sikkes, stílusos és nőies részletek, például hengeres keresztmetszetű szárak és légies, aprólékosan kidolgozott fémbetétek teszik díszesebbé. E jellemzők összessége határozza meg a túláradó extravaganciával jellemezhető kollekciót, mely a Vogue-nő minden igényét képes kielégíteni, hiszen egyszerre elegáns, trendi és örök érvényű.

GLAM
VOGUE napszemüveg divat 2011
Ennek az acetátból készült szemüvegkeretnek kecses és leplezetlenül divatos vonalai kölcsönöznek semmihez sem fogható egyéniséget. Merész, mégis klasszikus formáját a vastag szár fémbetétei teszik merészebbé – mindez így együtt új dimenzióba helyezi e modell összhatását, és kiemeli eleganciáját és kifinomultságát.

VOGUE napszemüveg divat 2011
Erről az acetátból készült napszemüvegről csak úgy süt a múltból merítő retro elegancia, mely nem utolsósorban az óriási, lágy ívű lencséknek és a zsanér rafinált fémbetétjének is köszönhető. A szimpla vagy dupla szár aprólékos kidolgozása tovább fokozza a kifinomult hatást és extravagáns, a maximális átgondoltság benyomását keltve teszi fel az i-re a pontot.

1980’s
VOGUE napszemüveg divat 2011
Ehhez a nagyméretű napszemüveg-modellhez a 80-as évek szolgáltatták az ihletet: a széles kerethez vékony szárak csatlakoznak, így az összhatás játékosan könnyed lett. A keret és a szár színei és mintázatai különlegesen elragadóak és tökéletesen alkalmasak arra, hogy viselőjük felidézze a 80-as évek divatjának minden korábbinál sikkesebb, merészebb, mégis kecses külső jegyeit.

VOGUE napszemüveg divat 2011
Lágy ívekkel megrajzolt, széles modell, melynek megtervezésekor a 80-as évek mindent elsöprő elevensége és túlzásoktól sem mentes divatja szolgált mintaként. A széles keret és a gravírozott Vogue-emblémával díszített, keskeny szárak kontrasztját tovább erősítik a keret széleinek fémberakásai – így jön létre az eredeti és elegáns összhatás.

VOGUE napszemüveg divat 2011
A hollywoodi sztárok titokzatos allűrjeinek hangulatát idéző retro formaterv remekül illik a fényes, színes keret ragyogó, elegáns és letisztult vonalaihoz, így nem csoda, hogy a játékos stíluskavalkád garantáltan feltűnést kelt. Az optikai hatást a vékony szárak modern sziluettje teszi teljessé. Tökéletes választás mindazok számára, akik a klasszikus stílust szeretik meglepő elemekkel fűszerezni.

VOGUE napszemüveg divat 2011
A Vogue játékossága és eleganciája ad találkát egymásnak ebben a nagyméretű napszemüvegben, melynek sikkes és eredeti vonalait a kerethez mélyen csatlakozó szárak teszik meghökkentővé. E modell hagyományoknak fittyet hányó sziluettjét és a 80-as évekre emlékeztető megjelenését a szárak fémdíszei teszik még hangsúlyosabbá. Látványosan elegáns és egyedi kiegészítő, mely egyetlen hölgy gyűjteményéből sem hiányozhat.

METROPOLITAN
VOGUE napszemüveg divat 2011
Acetátból készült szemüvegkeret, mely kecses és elegáns vonalainak köszönheti a nagyvárosok divatját felidéző hangulatát. A határozott és klasszikus formájú keretet nemesfém betétek díszítik, így cizellált profilja a lezserséget és trendi bájt sem nélkülözi. Könnyed és elegáns stílusú, modern szemüveg a korszellemnek megfelelően igényes, stílusos és állandóan mozgásban lévő hölgyek számára.

tovább: a cikk folytatása

forrás: www.dasmedia.hu


Megosztás a Facebook-on

Frissek tovább
Hirdetés

Hozzászólás